GYMNASTIEKVERENIGING BOSKOOP

Welkom op onze website, kijk gerust rond!

Recreatie turnen

Wij bieden wekelijks turnlessen voor meisjes van groep 2 t/m jongvolwassen leeftijd. Omdat we in de lessen differentiëren, zijn de lessen voor ieder niveau leuk en leerzaam!

Wedstrijd turnen

Voor de leden die graag meer willen trainen en leren, heeft onze vereniging twee wedstrijdgroepen: de A-selectie (4e divisie) en de B-selectie (6e divisie). Beide groepen zijn op uitnodiging.

Trimgym

Dames van 40 jaar of ouder kunnen wekelijks bij ons fit blijven in zeer gevarieerde trimgym-lessen.

Gymnastiekvereniging Boskoop is een kleine, gezellige vereniging die is opgericht op 1 maart 1971. Wij bieden lessen op recreatief- en wedstrijdniveau voor meisjes en dames in diverse leeftijden. Bij ons staat plezier in de sport voorop.

Gymnastiekvereniging Boskoop is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiekunie (KNGU). De lessen worden begeleid door enthousiaste gediplomeerde leiding.

Benieuwd naar de trainers? Klik dan verder

Bekijk hier de laatste op de mat of andere nieuwtjes!

WEER TERUG IN DE ZAAL!

Wat een goed nieuws: vanaf 19 mei mogen we weer trainen in de zaal. Trainsters en leden zijn hier ontzettend blij mee. Tot in de zaal! 

BUITEN TURNEN

Van maart tot mei hebben alle jeugdgroepen in de buitenlucht getraind. We mochten gebruik maken van het prachtige terrein van AV’44, en zijn heel gastvrij ontvangen. Bedankt AV ‘ 44!

Voorzitter in de krant

Voorzitter Sylvia stond in de Gouwe Koerier met een mooi artikel over onze vereniging.

Iedereen mag twee keer gratis en vrijblijvend meedoen of kijken.
Enthousiast? Vul het inschrijfformulier in en lever dit in in de les!

Wij willen onze sponsors persoonlijk bedanken!