Gymnastiekvereniging Boskoop

Nieuws

Nieuws

Shop je Sinterklaas- en kerstcadeaus via SPONSORKLIKS! Hiermee sponsor je onze vereniging!

Er moeten vast nog cadeaus gekocht worden voor de komende Sinterklaas periode. Vergeet niet bij al je online-aankopen dit te doen via de Sponsorkliks button op onze website www.gyminboskoop.nl !!

Gymvereniging Boskoop ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com maar ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl

En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Hoe werkt het?

Stap 1: Ga naar www.gyminboskoop.nl
Stap 2: Klik op de button van Sponsorkliks
Stap 3: Je komt op de website van deze organisatie en daar zoek je je favoriete webwinkel
Stap 4: Plaats gewoon je bestelling, kost niets meer, maar Gymvereniging Boskoop ontvangt voor iedere aankoop die jullie doen een klein bedrag.

Zo sponsoren we met z’n allen onze vereniging!!!

Alvast bedankt namens alle leden van Gymvereniging Boskoop.

 

1e plaatsingswedstrijd 4e divisie
24 november 2018 – Irma

A-selectie*allereerste rayon wedstrijd*in dit nieuwe seizoen*24 november 2018*mistig en koud*nieuwe turnhal in Voorburg*knap krap ingericht*ook 1ste keer*toch spannend*beetje zenuwen mag best*3 wedstrijden voor GV Boskoop*achter elkaar*Jara Fang Tara Tess* nieuw in jeugd2*bijten het spits af*vloer oefening ook nieuw*wow*wat een ervaring*keurig geturnd*2e wedstrijd* Nicky*nu ook junior*springt*danst*turnt*in een groot 2e jaars junioren veld *heel knap*hoge salto’s*3e wedstrijd*ook nieuwkomers*senioren Alisa Dorinda Maaike*helaas 2 dames met blessure*zij zetten allen hun beste beentje voor*de eisen zijn hoog*Alisa turnt alle onderdelen*heel mooi*en netjes*de trainsters zijn weer super trots*op naar het 2e deel*rayon 2019*

Boskoopse turnsters springen naar het podium
10 november 2018 – Dorien

De afgelopen weken stonden bij de vrijdaglessen in het teken van de Groepsspringwedstrijden. Op zaterdag 3 november namen de turnsters van 10-12 jaar deel aan de springwedstrijd ‘Jump in’ in Waddinxveen. Op zaterdag 10 november deden de turnsters van 13-20 jaar mee aan de regionale Groepsspringwedstrijden D/E-niveau in Bodegraven.

In Waddinxveen namen twee Boskoopse teams het op tegen teams uit Zevenhuizen, Moordrecht en Waddinxveen. Er was hard getraind en dat bleek succesvol: Boskoop 1 (Evy Spek, Indra Lowies, Alysia Schneider, Bente Schakel, Sophie Nugteren en Senna Bal) behaalde goud op lange mat en brons op minitrampoline. Boskoop 2 (Denise Wolterink, Noa Zekveld, Megan Tuinenburg, Tessa Straver, Elise van den Bosch en Indy Voets) ging naar huis met brons op kast, zilver op lange mat en goud op minitrampoline. Zij wonnen als kers op de taart ook nog de ‘Jump-in’-trofee met hoogste totaalscore.

In Bodegraven waren ca 15 verenigingen uit de regio verzameld. De Boskoopse junioren (Femke Roos, Jiska Schotanus, Sylvana Walsari, Milou en Anouk Meijerink en Fabiënne Tromp) behaalden in niveau E maar liefst twee keer een 1e plek; op pegasus en op kast wist niemand hen te verslaan. De senioren (Marit Nederhoff, Lara Keesmaat, Annemarie Daeter, Sam Verbij, Tessa Goudkade en Irene van den Bent, aangevuld met junior Yip Oudijk) hadden in niveau D pittige concurrentie. Met goed teamwork behaalden zij op pegasus en lange mat een knappe 2e plaats.

Klik hier voor de foto’s!

 

Vacature leiding kleutergym en baltiek

14 juli 2018 – Bestuur

Wegens het stoppen van onze huidige leiding van de kleutergym en baltiek, zoekt Gymnastiekvereniging Boskoop per september 2018 een nieuwe leiding/docent voor deze uren.

Wat zoeken we:

  • Een enthousiast iemand met een hart voor de sportieve en motorische ontwikkeling van jonge kinderen;
  • Iemand die zelfstandig kleutergym en baltiek lessen (combinatie gymnastiek en balsporten) kan ontwikkelen, voorbereiden en uitvoeren.
  • Je bent in het bezit van een KNGU licentie niveau 3, of je bent bereid deze te behalen;
  • Of je bent op een andere manier opgeleid (ALO, CIOS, sport en bewegen, fysiotherapie , PABO, o.i.d.).

Wat bieden we:

  • Een lesuur kleutergym en een lesuur baltiek; meer uren zijn in overleg mogelijk;
  • Lessen worden gegeven in sporthal de Plataan in Boskoop; de lesuren kunnen op verschillende dagen gepland worden (waarschijnlijk op woensdagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagmiddag of zaterdag);
  • Een prima vergoeding;
  • Een gezellig leidingteam en bestuur die je ondersteunen, waarderen en waar eigen inbreng de ruimte krijgt.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Manon van Elswijk (ledenadministratie@gyminboskoop.nl).

Nieuws
brieven

december 2016:
Op de mat 18
augustus 2016:
Op de Mat – 17
april 2016:
Op de Mat – 16
november 2015:
Op de Mat – 15
juli 2015:
Op de Mat – 14
mei 2015:
Op de mat – 13
februari 2015:
Op de mat – 12
november 2014:
Op de mat – 11
juli 2014:
Op de mat – 10
april 2014:
Op de mat – 9
januari 2014:
Op de mat – 8
oktober 2013:
Op de mat – 7
juli 2013:
Op de mat – 6
april 2013:
Op de mat – 5
januari 2013:
Op de mat – 4
juli 2012:
Op de mat – 2
april 2012:
Op de mat – 1